Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Hur kan vi hjälpa dig?

Frågor och svar

Här hittar du svar på några vanliga frågor. Du kan också söka efter svaret på din fråga.

Hur skapar jag en profil i appen eller på webben?
I appen väljer du profil & info och sedan skapa profil medan du på webben väljer logga in i menyn högst upp till höger. Följ därefter instruktionerna. Du kan enkelt i appen skapa profil, fylla i alla uppgifter som efterfrågas, läser och godkänner villkoren och skapar profil. I Webben behöver du inte längre lösenord för att logga in i profilen, det räcker med att begära din verifieringskod.

Hur gör jag om jag glömt lösenordet till min profil i appen/på webben?
Du ordnar enkelt ett nytt lösenord själv för appen. Klicka på ”Logga in” och sedan på ”Glömt lösenord” -det hittar du under fälten för e-post och lösenord. Där fyller du i din e-postadress och sedan väljer du ”återställ”. Då skickas ett mail till dig där det står hur du går vidare. I Webben behöver du inte längre komma ihåg ditt lösenord. Där loggar du in genom verifieringskoden som skickas ut till det mobilnummer du anger vid inloggningsförfarandet. Mer om detta kan du läsa här.

Kan jag lägga till flera stopp när jag gör min bokning?
Du kan själv addera upp till tre stopp när du gör din bokning via webben. Mer om bokning med via-adress här.

Hur bokar jag en taxi via appen?
1. Välj var du vill bli hämtad och, om du vill, även vart du vill åka, klicka sedan på fortsätt.
2. Ställ in biltyp (vanlig taxi, business eller storbil), om du vill resa till fast pris samt om du önskar göra fler tillval.
3. Välj vilken tid du önskar resa. (Beställ taxi nu eller förboka)
4. Välj hur du vill betala resan. Om du lagt till ett betalmedel profilen sedan tidigare så kommer detta att visas som alternativ. Annars ser du bara alternativet Betala i bil. För att ändra betalmetod klickar du på symbolen som ser ut som en penna (Här ser du hur du registrerar ett kort)
5. Bekräfta din bokning.

Hur fungerar väntetaxa?
Väntetaxan sätts igång när föraren kommit till adressen vid en direktbeställning eller när tiden för en förbeställning inträffar. Det gäller på alla resor, även resor bokade med fast pris, förutom resor från några terminaler där det ingår väntetid.

Hur gör jag om jag vill betala åt någon annan?
För att förbetala en taxi behöver du registrera ett kort i appen alternativt lägga till ditt Taxi Stockholm-konto som betalmedel. Därefter behöver du välja fastpris och det för-registrerade betalmedlet när du bokar. Med ett Taxi Stockholm-konto kan du även betala i förskott via webben.

Kan jag betala med kort när jag bokar via appen?
Ja, det är det smidigaste sättet att betala. Registrera en profil och lägg sedan till de betalmedel du vill kunna använda. Observera att det enbart går att lägga till ett kort som går att verifiera genom Bankid i appen.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!