Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Hur kan vi hjälpa dig?

Våra tjänster

Läs om våra tjänster här

I bilen
Oftast när du ringer till oss vill du ha en vanlig bil och det snabbt. Men ibland behöver du kanske en annan lösning. Vi vill hjälpa dig och därför finns olika tillval. Många går att boka via vår app eller via webben. Men om du har frågor eller om du vill ha hjälp står vi gärna till tjänst. Ring oss på 08-15 00 00.

Nedan kan du läsa om vilka tillval du kan göra, men vi har också fler tjänster att erbjuda. Du hittar dem alla här till vänster.

Barnens säkerhet
Barn reser säkert med oss. I våra bilar finns alltid en inbyggd bälteskudde för barn som passerat 4 år och 15 kilo. Många bilar har två inbyggda bälteskuddar. Behöver du en bakåtvänd bilbarnstol, för barn som passerat 9 månader och 9 kilo, så finns det i de flesta bilar. Vi använder modellerna Britax II-Way och BeSafe iZi Modular RF X1 i-Size. Bakåtvänd bilbarnstol kostar 100 kronor extra för en eller två stycken och när du bokar två tillkommer en avgift för storbil.

Vi kan tyvärr inte erbjuda en bil med babyskydd men du är välkommen att använda ditt eget om du kan montera det själv.

Boka en taxi med en eller två bälteskuddar här på webben eller i appen.  Behöver en eller du två bakåtvända bilbarnstolar så ring oss på 08-150000.

Ta med djur i taxin
Din katt, hund eller annat djur är välkommet att följa med på taxiresan. Det du behöver tänka på är att några bilar eller föraren inte kan köra djur så därför rekommenderar vi att du bokar din taxi via appen, webben eller växeln och gör tillvalet ”djur medföljer”.

Kombibil
Oavsett om du råkat shoppa lite för mycket, om du behöver frakta ett par golfbagar eller något annat lite större har vi kombibilar tillgängliga för dig. Du bokar enkelt en kombibil via vår webbokning eller så hör du av dig till oss på 08-15 00 00 så hjälper vi dig.

Storbil för upp till sju personer
Ibland reser du med ett större sällskap och ni vill säkert gärna resa ihop. Boka en stor bil för fem, sex eller sju personer så reser ni bekvämt till ert mål tillsammans. Vi hjälper dig gärna att boka en stor bil om du ringer oss på 08-15 00 00 eller så kan du boka direkt här på sidan.

Miljöbil
Du behöver inte välja mellan en bekväm resa och att värna om miljön. Alla våra bilar är miljöbilar. Undantaget är de få bilar som tar fler än fyra passagerare – där finns inget bra alternativ i dagsläget.

Du som reser och betalar på faktura har möjlighet att på årsbasis få en redovisning av koldioxidutsläpp från dina resor. Hör av dig till kund@taxistockholm.se för mer info.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!