Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Taxi Stockholm

Hur kan vi hjälpa dig?

Våra tjänster

I bilen
Oftast när du ringer till oss vill du ha en vanlig bil och det snabbt. Men ibland behöver du kanske en annan lösning. Vi vill hjälpa dig och därför finns olika tillval. Många går att boka via vår app eller via webben. Men om du har frågor eller om du vill ha hjälp står vi gärna till tjänst. Ring oss på 08-15 00 00.

Nedan kan du läsa om vilka tillval du kan göra, men vi har också fler tjänster att erbjuda. Du hittar dem alla här till vänster.

Barnens säkerhet
Barn reser säkert med oss. I våra bilar finns alltid en inbyggd bälteskudde för barn som passerat 4 år och 15 kilo. Många bilar har två inbyggda bälteskuddar. Behöver du en bakåtvänd bilbarnstol, för barn som passerat 9 månader och 9 kilo, så finns det i de flesta bilar. Vi använder modellerna Britax II-Way och Acta Graco.

Boka en taxi med en eller två bälteskuddar eller en bakåtvänd bilbarnstol här på webben. Behöver du två bakåtvända bilbarnstolar så ring oss på 08-150000.

Kombibil

Oavsett om du råkat shoppa lite för mycket, om du behöver frakta ett par golfbagar eller något annat lite större har vi kombibilar tillgängliga för dig. Du bokar enkelt en kombibil via vår webbokning eller så hör du av dig till oss på 08-15 00 00 så hjälper vi dig.

Storbil för upp till sju personer
Ibland reser du med ett större sällskap och ni vill säkert gärna resa ihop. Boka en storbil för fem, sex eller sju personer så reser ni bekvämt till ert mål tillsammans. Vi hjälper dig gärna att boka en storbil om du ringer oss på 08-15 00 00 eller så kan du boka direkt här på sidan.

Miljöbil
Du behöver inte välja mellan en bekväm resa och att värna om miljön. Alla våra bilar är miljöbilar. Undantaget är de få bilar som tar fler än fyra passagerare – där finns inget bra alternativ i dagsläget.

Du som reser och betalar på faktura har möjlighet att få en redovisning av koldioxidutsläpp från dina resor på fakturan. Kontakta vår försäljningsavdelning på telefon 08-728 27 00.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!