Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Taxi Stockholm

Just nu har vi bilar i tjänst. Vart vill du åka idag?

Vart vill du åka idag?

En hållbar resa

Taxi Stockholm utför tjänster med en minskad miljöpåverkan. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 vilket innebär att vi strävar efter ständiga förbättringar. Varje år redovisar vi våra framsteg enligt GRI, en global standard, i vår hållbarhetsredovisning.

Läs mer
Skrolla ner

Coronatider - så här jobbar vi

Den som  visar symptom på sjukdom stannar hemma.

Vi är noga med handtvätt och vi delar ut handsprit till förarna.

Vi håller bilen ren och torkar av den regelbundet.

En stor andel av våra bilar har skärmskydd mellan förare och passagerare. För att vara säker på att få en sån kan du boka via växeln och nämna det för din operatör.

 

 

Boka taxi enkelt med vår app

Med en iPhone eller Android kan du alltid boka din taxi på ett enkelt och smidigt sätt genom vår app.

 • Boka vanlig taxi, storbil eller premium och skräddarsy din resa efter dina behov.

 • Välj i appen om du vill resa med fastpris eller taxameter. Du kan även välja om du vill betala med kort eller kontant i bilen eller enkelt med ditt Taxi Stockholm-konto.

 • Med ett eget konto för dig eller ditt företag slipper du krångla med betalning och kvitton i bilen.

Premium

Taxi Stockholm Premium är en taxitjänst för dig som vill resa med hög standard. Med Premium åker du med våra bästa förare med lång erfarenhet av Stockholm, alltid iklädda mörk kostym.

För att kunna erbjuda den bästa komforten kör vi med extrautrustade Mercedes E-klass, BMW 530e laddhybrid och Tesla model S, som även är miljöbilar. För större sällskap upp till 7 personer erbjuder vi extrautrustade Mercedes V-klass.

Vill du boka Premium för ett större sällskap än fyra personer ringer du oss på Premium Service 08-16 75 70. En vanlig Premium kan du även boka direkt här på webben eller i vår mobilapp.

Läs mer

Jobba på Taxi Stockholm

Hos oss på Taxi Stockholm kan du växa och utvecklas i en trygg och händelserik miljö. Oavsett om du söker till att bli förare eller vill jobba inom ekonomi, försäljning eller marknad så har vi alltid tillgänglighet, pålitlighet, service och seriositet i fokus.

Vi anstränger oss för att ligga på topp och efter att ha den bästa och mest effektiva tekniken. I vår vardag jobbar vi aktivt med att löpande öka kvaliteten och att göra det lilla extra för våra kunder.

Läs mer

Följ oss på instagram

Ett schysstare taxibolag

 • Kollektivavtal

  Taxi Stockholm är inte bara Stockholms äldsta taxibolag, vi är även det schysstaste. Hos oss är kollektivavtalet en självklarhet.

 • Miljö

  Vi arbetar för att Taxi Stockholm ska vara Sveriges miljöbästa taxibolag. Som ett av Stockholms största taxibolag tar vi ansvar över vår miljöpåverkan det summeras i vår hållbarhetsstrategi. Andelen förnybara bränslen har ökat från 42 % 2019 upp till 46 % 2020. Vårt mål är att vi år 2025 ska leverera en fossilfri transporttjänst.

 • Trygghet

  Taxi Stockholm är ett starkt och framgångsrikt varumärke. Vi finns i hela Stockholm med cirka 1400 taxibilar och drygt 4200 serviceinriktade förare. Hos oss får du bra utbildning och support. Vi arbetar alla mot samma mål, att överträffa kundens förväntningar.

Andra bolag i koncernen

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!