Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Taxi Stockholm

Just nu har vi bilar i tjänst. Vart vill du åka idag?

Vart vill du åka idag?

  Taxitomten

  2004 ringde en småbarnsförälder till vår växel. Hon vill överaska barnen och undrade om vi hade någon som kunde komma utklädd till tomte och överlämna klappar till barnen. Så föddes idéen till vår taxitomte och den har återkommit varje år sedan dess.

  Tomtebokningen öppnar den 14 november och du bokar genom att ringa 08-612 00 00. Priserna på julafton är mellan 785 kronor och 950 kronor för en halvtimme. Andra dagar kostar det 1570 kronor för en timme.

  Tillsammans med en växeloperatör går ni igenom alla detaljer om var julklappssäcken ska hämtas upp och hur julklapparna ska delas ut eller andra önskemål ni har. Våra taxitomtar är mycket efterfrågade, speciellt på julafton, så var ute i god tid med din bokning!

  Följ oss på instagram

  Jobba på Taxi Stockholm

  Hos oss på Taxi Stockholm kan du växa och utvecklas i en trygg och händelserik miljö. Oavsett om du söker till att bli förare eller vill jobba inom ekonomi, försäljning eller marknad så har vi alltid tillgänglighet, pålitlighet, service och seriositet i fokus.

  Vi anstränger oss för att ligga på topp och efter att ha den bästa och mest effektiva tekniken. I vår vardag jobbar vi aktivt med att löpande öka kvaliteten och att göra det lilla extra för våra kunder.

  Läs mer

  Ett schysstare taxibolag

  • Kollektivavtal

   Taxi Stockholm är inte bara Stockholms äldsta taxibolag, vi är även det schysstaste. Hos oss är kollektivavtalet en självklarhet.

  • Miljö

   Vi arbetar för att Taxi Stockholm ska vara Sveriges miljöbästa taxibolag. Som ett av Stockholms största taxibolag tar vi ansvar över vår miljöpåverkan det summeras i vår hållbarhetsstrategi. Av våra 1600 taxibilar är 95 % miljöklassade och en stor andel drivs på biogas. Vårt mål är att vi år 2025 ska leverera en fossilfri transporttjänst.

  • Trygghet

   Taxi Stockholm är ett starkt och framgångsrikt varumärke. Vi finns i hela Stockholm med cirka 1600 taxibilar och 4500 serviceinriktade förare. Hos oss får du bra utbildning och support. Vi arbetar alla mot samma mål, att överträffa kundens förväntningar.

  Boka taxi och betala enkelt med vår app

  Med en iPhone eller Android kan du alltid boka och betala din taxi på ett enkelt och smidigt sätt genom vår app.

  • Boka vanlig taxi, storbil eller premium och skräddarsy din resa efter dina behov.

  • Välj i appen om du vill resa med fastpris eller taxameter. Du kan även välja om du vill betala med kort, kontant i bilen eller enkelt med ditt Taxi Stockholm-konto.

  • Med ett eget konto för dig eller ditt företag slipper du krångla med betalning och kvitton i bilen.

  Våra andra bolag i koncernen Taxi Stockholm

  Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Ok!