Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Taxi Stockholm

Just nu har vi bilar i tjänst. Vart vill du åka idag?

Vart vill du åka idag?

Boka taxitomten

Missa inte att boka den där extra julkänslan för ditt julfirande. Nu har vi öppnat bokningen av våra egna tomtar. Taxi Stockholms taxitomte är en älskad tradition både av medarbetare och av stockholmarna sedan 2004.

Boka tomten
  Skrolla ner

  Boka taxi enkelt med vår app

  Med en iPhone eller Android kan du alltid boka din taxi på ett enkelt och smidigt sätt genom vår app.

  • Boka vanlig taxi, storbil eller Taxi Stockholm Business och skräddarsy din resa efter dina behov.

  • Välj i appen om du vill resa med fastpris eller taxameter. Du kan även välja om du vill betala med kort eller kontant i bilen eller enkelt med ditt Taxi Stockholm-konto.

  • Med ett eget konto för dig eller ditt företag slipper du krångla med betalning och kvitton i bilen.

  Hör av dig!

  Vi vill gärna att du hör av dig så att vi kan förbättra vår service och skapa bättre tjänster.

  Kontakta oss med dina synpunkter och om du inte är nöjd med din beställning eller resa. Vi behandlar alla synpunkter och reklamationer som kommer till oss oavsett hur de gör det.

  Kontakta oss

  Taxi Stockholm Business

  Taxi Stockholm Business är en tjänst för dig som vill resa med högsta standard och komfort.Vare sig du ska till ett viktigt affärsmöte, arrangera ett företagsevent eller ge dina gäster extra omtanke ser vi till att tillgodose dina behov.

  För att garanter er den bästa kvalitén erbjuder vi våra mest erfarna förare i diskreta och extrautrustade bilar. Fem minuters väntetid ingår alltid.

  Boka på webben eller i appen. Businessbilar för större sällskap än fyra personer bokas alltid via telefon.

  Läs mer

  Jobba på Taxi Stockholm

  Hos oss på Taxi Stockholm kan du växa och utvecklas i en trygg och händelserik miljö. Oavsett om du söker till att bli förare eller vill jobba inom ekonomi, försäljning eller marknad så har vi alltid tillgänglighet, pålitlighet, service och seriositet i fokus.

  Vi anstränger oss för att ligga på topp och efter att ha den bästa och mest effektiva tekniken. I vår vardag jobbar vi aktivt med att löpande öka kvaliteten och att göra det lilla extra för våra kunder.

  Läs mer

  Ett schysstare taxibolag

  • Kollektivavtal

   Taxi Stockholm är inte bara Stockholms äldsta taxibolag, vi är även det schysstaste. Hos oss är kollektivavtalet en självklarhet.

  • Miljö

   Vi arbetar för att Taxi Stockholm ska vara Sveriges miljöbästa taxibolag. Som ett av Stockholms största taxibolag tar vi ansvar över vår miljöpåverkan det summeras i vår hållbarhetsstrategi. Andelen förnybara bränslen har ökat från 42 % 2019 upp till 46 % 2020. Vårt mål är att vi år 2025 ska leverera en fossilfri transporttjänst.

  • Trygghet

   Taxi Stockholm är ett starkt och framgångsrikt varumärke. Vi finns i hela Stockholm med cirka 1400 taxibilar och drygt 4200 serviceinriktade förare. Hos oss får du bra utbildning och support. Vi arbetar alla mot samma mål, att överträffa kundens förväntningar.

  Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!