Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Jobba hos oss

Taxi Stockholm är inte bara Stockholms äldsta taxibolag, vi är även det schysstaste. Nu expanderar vi och söker efter nya medarbetare! Du hittar enkelt alla våra aktuella tjänster här.

Välkommen!

Bli förare Bli åkare Bli trafikledare Övriga tjänster
Skrolla ner

Bli taxiförare i Taxi Stockholm

Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar, därför är vi stockholmarnas förstahandsval.

Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats och du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Du kommer i kontakt med många olika människor och det ställer naturligtvis krav på att du kan kommunicera med våra kunder, är serviceinriktad och lyhörd.

Alla som ska jobba som taxiförare måste ha en taxiförarlegitimation (TFL). Det är Transportstyrelsen som utfärdar den och det fungerar ungefär som när du tar körkort. Läs och ansök om TFL på Transportstyrelsens hemsida.

Om du redan har en taxiförarlegitimation kan du redan nu skicka din ansökan till oss, så lotsar vi dig vidare efter det.

Bli taxiförare

Gör karriär hos Taxi Stockholm

Tillsammans gör vi vårt bästa för att ligga på topp, öka kvaliteten och alltid finnas där för våra kunder. Hos oss kan du växa och utvecklas i en händelserik miljö, vare sig du söker till att bli förare, växeloperatör eller om du vill arbeta i någon av våra stödfunktioner som t ex ekonomi, försäljning, IT eller marknad.

SE ÖVRIGA TJÄNSTER

Bli åkare och medlem hos oss

Att bli en av oss innebär att du blir del i ett nätverk av nästan 900 åkare, där alla arbetar för att föra Taxi Stockholm framåt. Du blir också del i en organisation som ständigt arbetar med att förbättra förutsättningarna i taxibranschen.

Hos oss får du möjlighet att påverka, vi ser din delaktighet som självklar. Vi vänder oss till dig som tillsammans med oss vill ta ansvar för Taxi Stockholms framtid.

Du måste ha vad som krävs för att driva ett företag på ett framgångsrikt och seriöst sätt, med ansvar för bland annat personal och ekonomi samt ha förståelse att taxiföraryrket är ett utpräglat serviceyrke.

Ansök om att bli åkare

Ta del av våra utbildningar

  • Åkarutbildning

    Nya medlemmar bjuds in till en veckas utbildning inom olika roller som åkare, medlem, ägare och arbetsgivare. Stort fokus läggs på ekonomi och arbetsledning.

  • Förarutbildning

    Taxi Stockholms förarutbildning ger dig behörighet att köra för ett av Stockholms starkaste varumärken. Utbildningen består av självstudier kombinerat med lärarledda pass.

  • Vidareutbildningar

    För dig som redan är anställd inom Taxi Stockholm finns det möjlighet till att vidareutbilda dig inom tex bud och business.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!