Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Taxi Stockholm

Jobba hos oss

Taxi Stockholm är inte bara Stockholms äldsta taxibolag, vi är även det schysstaste. Vi söker alltid efter nya medarbetare och du hittar enkelt alla våra aktuella tjänster här.

Välkommen!

Bli förare Bli åkare Övriga tjänster
Skrolla ner

Just nu söker vi 800 nya förare

Taxi Stockholm är inte bara Stockholms äldsta taxibolag, vi är även det schysstaste.

 • Hos oss är kollektivavtal en självklarhet och vi arbetar alltid för att överträffa kundens förväntningar. • Vi erbjuder förarutbildning och utbildning för taxiförarlegitimation.

 • Bli en del i ett nätverk där alla för Taxi Stockholm framåt. Var med i en organisation som ständigt arbetar med att förbättra förutsättningarna i taxibranschen.

ANSÖK OM ATT BLI FÖRARE

Gör karriär hos Taxi Stockholm

Tillsammans gör vi vårt bästa för att ligga på topp, öka kvaliteten och alltid finnas där för våra kunder. Hos oss kan du växa och utvecklas i en händelserik miljö, vare sig du söker till att bli förare, växeloperatör eller om du vill arbeta i någon av våra stödfunktioner som t ex ekonomi, försäljning, IT eller marknad.

SE ÖVRIGA TJÄNSTER

Bli åkare och medlem hos oss

Att bli en av oss innebär att du blir del i ett nätverk av nästan 900 åkare, där alla arbetar för att föra Taxi Stockholm framåt. Du blir också del i en organisation som ständigt arbetar med att förbättra förutsättningarna i taxibranschen.

Hos oss får du möjlighet att påverka, vi ser din delaktighet som självklar. Vi vänder oss till dig som tillsammans med oss vill ta ansvar för Taxi Stockholms framtid.

Du måste ha vad som krävs för att driva ett företag på ett framgångsrikt och seriöst sätt, med ansvar för bland annat personal och ekonomi samt ha förståelse att taxiföraryrket är ett utpräglat serviceyrke.

Ansök om att bli åkare

Ta del av våra utbildningar

 • Åkarutbildning


  Nya medlemmar bjuds in till en veckas utbildning inom olika roller som åkare, medlem, ägare och arbetsgivare. Stort fokus läggs på ekonomi och arbetsledning.

 • Förarutbildning

  Taxi Stockholms förarutbildning ger dig behörighet att köra för ett av Stockholms starkaste varumärken. Utbildningen består av självstudier kombinerat med lärarledda pass.

 • Utbildning för taxikörkort

  Innan du skriver dina teoretiska prov på Trafikverket för taxikörkort (TFL) erbjuder Taxi Stockholm en informationsträff med utbildning.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!