Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Taxi Stockholm

Hur kan vi hjälpa dig?

Bli taxiförare i Taxi Stockholm

Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar, därför är vi stockholmarnas förstahandsval.

Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats och du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Du kommer i kontakt med många olika människor och det ställer naturligtvis krav på att du kan kommunicera med våra kunder, är serviceinriktad och lyhörd.

Alla som ska jobba som taxiförare måste ha en taxiförarlegitimation (TFL). Det är Transportstyrelsen som utfärdar den och det fungerar ungefär som när du tar körkort. Läs och ansök om TFL på Transportstyrelsens hemsida.

Om du redan har en taxiförarlegitimation kan du redan nu skicka din ansökan till oss, så lotsar vi dig vidare efter det.

Utdrag ur belastningsregistret

När vi rekryterar förare till Taxi Stockholm gör vi alltid en bedömning av personens belastningsregister. Bedömningen är individuell. Du kan fylla i blanketten på intervjun eller själv beställa den här.

 

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!