Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Hur kan vi hjälpa dig?

Bli taxiförare i Taxi Stockholm

Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar, därför är vi stockholmarnas förstahandsval.

Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats och du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Du kommer i kontakt med många olika människor och det ställer naturligtvis krav på att du kan kommunicera med våra kunder, är serviceinriktad och lyhörd.

Taxiförarlegitimation

Alla som ska jobba som taxiförare måste ha en taxiförarlegitimation (TFL). Det är Transportstyrelsen som utfärdar den och det fungerar ungefär som när du tar körkort. Läs och ansök om TFL på Transportstyrelsens hemsida.

Om du redan har en taxiförarlegitimation kan du redan nu skicka din ansökan till oss, så lotsar vi dig vidare efter det.

Utdrag ur belastningsregistret

Under rekryteringsprocessen kommer vi bedöma din lämplighet som förare hos oss genom att begära utdrag från polisens belastningsregister. Detta kan du beställa via polisens hemsida med BankID. (Välj Kontroll av egna uppgifter

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Gå Taxi Stockholms förarutbildning

Hos oss får du som ska arbeta heltid en kostnadsfri grundutbildning som består av digitala självstudier och lärarledda pass.

Efter grundutbildningen finns det många möjligheter att fortsätta utvecklas. Du kan till exempel bli businessförare, köra omsorgsresor eller sikta på att bli åkare med eget företag i Taxi Stockholm.

Kontakta en åkare

Du blir anställd hos ett av våra fantastiska åkerier. Du behöver välja vilken arbetsgivare du är intresserad av att arbeta hos och kontakta åkeriet. Våra åkerier är många och varje åkeri har olika behov av anställningsgrad.

 

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!