Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Bli Företagskund

Skaffa företagskonto och företagskort hos Taxi Stockholm så blir betalningen smidigare.

Boka enkelt med ett kontonummer och lösenord via app, webb eller växel. Alla resor redovisas på en samlingsfaktura som skickas ut två gånger i månaden, företaget kan också välja att få det på autogiro. Taxi Stockholms företagskort ställs ut på en person och ett företag och är giltigt hos alla våra partners i Svea Taxi Allians – ett nätverk av trygg taxi i hela landet. Resorna specificeras på din faktura. En bra lösning för dig som vill bjuda medarbetare eller gäster på resor ibland.

Ansök här

Privatkonto och Familjekonto - det blir inte enklare

Våra betalmedel är till för att din resa ska bli smidigare. Vi har inga dolda avgifter. Du faktureras bara för de resor du gör.

Med ett privat Taxi Stockholm-konto anger du kontonummer och lösenord samt, om du vill, referens när du bokar via app, webb eller växel och sedan är det klart. Du får en faktura där resorna specificeras och den betalas via autogiro.

Ett familjekonto funkar nästan som ett privatkonto men är till för att barnen alltid ska komma hem säkert. Resan bokas via växeln genom att ange kontonummer och lösenord. Du som förälder har i förväg bestämt vilka destinationer som barnen får åka till. Du får en faktura där resorna specificeras och den betalas via autogiro.

Beställ Familjekonto (PDF) Beställ privatkonto (PDF)

Privatkort – för dig som reser i hela landet

Med vårt privatkort bokar du hur du vill och betalar i bilen i slutet av resan. Du får en faktura varje månad där dina resor specificeras. Använd ditt kort när du reser med våra partners i Svea Taxi Allians – ett nätverk av trygg taxi i hela landet. Du kan också beställa extrakort till dina nära och kära.

Beställ privatkort (PDF)

Boka taxi och betala enkelt med vår app

Med en iPhone eller Android kan du alltid boka och betala din taxi på ett enkelt och smidigt sätt genom vår app.

  • Boka vanlig taxi, elbil, storbil eller Taxi Stockholm Business och skräddarsy din resa efter dina behov.

  • Välj om du vill resa med fast pris eller taxameter. Du kan enkelt betala med kort, kontant i bilen eller med ditt Taxi Stockholm-konto.

  • Med ett eget konto för dig eller ditt företag slipper du krångla med betalning och kvitton i bilen.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!