Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Taxi Stockholm

Mer än taxi

Det var längesedan vi bara körde taxi. Numera erbjuder vi många smarta mobilitetstjänster för att transportera både människor och saker. Med ansvar för både nuet och framtiden.

Skrolla ner

Alla våra tjänster

 • Egen guide i Stockholm

  Boka en egen guide som kan visa dig Stockholms vackra utsikter och områden. Din chaufför kan berätta om både stadens historia och moderna anekdoter. Boka på 08-167570.

 • Privat chaufför

  Vi ordnar med taxi och en privat förare bara för dig, som väntar medan du gör dina ärenden. Inget krångel med parkering, ingen onödig väntan. Ring 08-167570.

 • Bud med taxi

  Vi tycker om att hitta enkla lösningar på vardagsproblemen. Vi hämtar ditt bud inom 15 minuter, alla dagar, dygnet runt, och kör raka vägen. Ring 08-612 60 00.

 • Taxivärd

  Gör även hemresan från din tillställning till en bra upplevelse med våra taxivärdar som ser till att det finns lediga bilar tillgängliga för dina gäster. Kontakta oss på 0707 88 26 44 så berättar vi mer!

 • Taxitomten

  Taxitomten är vår mest älskade tradition som kommer att ge er den där magiska julkänslan. Boka till ditt företags julfest eller som en överraskning till barnen på julafton.

 • Business

  Taxi Stockholm Business är en tjänst för dig som vill resa med högsta standard och komfort. Boka i appen, på webben eller ring oss på 08-167570.

 • Samhällsbetalda resor

  Taxi Stockholm har ett antal bilar utrustade med vit registreringsskylt vilket betyder att de erbjuder resor för skolbarn, äldre eller funktionsnedsatta enligt avtal.

 • Flygplats- och tågservice

  När du är ute och reser vill vi gärna underlätta för dig. Vi tar dig till terminalen i lagom tid och välkomnar dig på plats när du anländer. Boka i appen, på webben eller ring oss på 08-150000.

 • Trygg taxi i hela Sverige

  Svea Taxi Allians är ett nätverk av lokala bolag i hela Sverige som alla har höga kvalitetskrav och du kan betala med Taxi Stockholms betalmedel. Boka enklast i appen Svea Taxi.

Taxi Stockholm Business

Taxi Stockholm Business är en tjänst för dig som vill resa med högsta standard och komfort. Vare sig du ska till ett viktigt affärsmöte, arrangera ett företagsevent eller ge dina gäster extra omtanke ser vi till att tillgodose dina behov.

För att garantera er den bästa kvalitén erbjuder vi våra mest erfarna förare i diskreta och extrautrustade bilar. Fem minuters väntetid ingår alltid.

Boka på webben eller i appen. Du kan också boka din bil genom att kontakta oss på 08-167570. Businessbilar för större sällskap än fyra personer bokas alltid via telefon.

LÄS MER

Trygg taxi i hela Sverige med Svea Taxi Allians

Genom Svea Taxi Allians har du tillgång till trygg taxi i hela landet.

Svea Taxi Allians är ett nätverk av lokala bolag som finns på 1200 postorter i hela Sverige. Bolagens gemensamma kundlöfte är hög kvalitet i form av tillgänglighet, säkerhet, hållbarhet och korrekt prissättning.

Boka din taxi, var du än befinner dig i Sverige genom att ladda ner bokningsappen ”Svea Taxi Allians”. Appen finns tillgänglig för Android, iPhone och Windows.

LÄS MER

Kort om Taxi Stockholm

 • Ägs av åkarna

  Taxi Trafikförening UPA med ca 870 åkeriägare som medlemmar.

 • 3750 förare

  På Taxi Stockholm jobbar runt 3750 seriösa förare med schyssta arbetsvillkor. Alla har kollektivavtal.

 • 5 miljoner resor

  Våra 3750 bilar utför drygt 5 miljoner köruppdrag per år.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!