Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Taxi Stockholm

Taxi Stockholm
Mer än bara taxi

Skrolla ner

Premium

Taxi Stockholm Premium är en taxitjänst för dig som vill resa med hög standard. Med Premium åker du med våra bästa förare med lång erfarenhet av Stockholm, alltid iklädda mörk kostym. För att kunna erbjuda den bästa komforten kör vi med extrautrustade Mercedes E-och S-klass och Tesla model S, som även är miljöbilar. För större sällskap upp till 7 personer erbjuder vi extrautrustade Mercedes V-klass. Du kan boka Premium direkt här på webben, i vår mobilapp eller genom att ringa 08-16 75 70.

LÄS MER

Alla våra tjänster

 • Egen guide i Stockholm


  Boka en egen guide som kan visa dig Stockholms vackra utsikter och områden. Din chaufför kan berätta om både stadens historia och moderna anekdoter.

 • Privat chaufför

  Vi ordnar med taxi och en privat förare bara för dig, som väntar medan du gör dina ärenden. Inget krångel med parkering, ingen onödig väntan.

 • Bud med taxi

  Vi tycker om att hitta enkla lösningar på vardagsproblemen. Vi hämtar ditt bud inom 15 minuter, alla dagar, dygnet runt, och kör raka vägen.

 • Taxivärd

  Gör även hemresan från din tillställning till en bra upplevelse med våra taxivärdar som ser till att det finns lediga bilar tillgängliga för dina gäster. Kontakta oss så berättar vi mer!

 • Taxitomten

  Taxitomten är vår mest älskade tradition som kommer att ge er den där magiska julkänslan. Boka till ditt företags julfest eller som en överraskning till barnen på julafton.

 • Premium

  Med premium erbjuder vi våra bästa förare med lång erfarenhet av Stockholm, alltid iklädda mörk kostym. För den bästa komforten får du en exklusivare, extrautrustad bil med diskret logga.

 • Samhällsbetalda

  Taxi Stockholm har ett antal bilar utrustade med vit registreringsskylt vilket betyder att de erbjuder resor för skolbarn, äldre eller funktionsnedsatta enligt avtal.

 • Flygplats- och tågservice

  När du är ute och reser vill vi gärna underlätta för dig. Vi tar dig till terminalen i lagom tid och välkomnar dig på plats när du anländer.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!