Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Mer än taxi

Det var längesedan vi bara körde taxi. Numera erbjuder vi många smarta mobilitetstjänster för att transportera både människor och saker. Med ansvar för både nuet och framtiden.

Skrolla ner

Alla våra tjänster

 • Eventsamarbeten

  Planerar ni event? Vi samarbetar med företag för unika evenemangsupplevelser. Från påskharar till värdar och VIP-transporter – vi gör det minnesvärt. Kontakta oss för att göra ditt evenemang extraordinärt!

 • Privatchaufför

  Vi ordnar med taxi och en privat förare bara för dig, som väntar medan du gör dina ärenden. Inget krångel med parkering, ingen onödig väntan. Ring 08-167570.

 • Bud med taxi

  Vi kan hjälpa dig att få vardagen att gå ihop även då du inte hunnit med att tänka på precis allt. Ring och boka ditt bud på 08-612 60 00 eller boka via webben på vår bokningssida.

 • Taxivärd

  Gör även hemresan från din tillställning eller ditt event till en bra upplevelse med våra taxivärdar som ser till att det finns lediga bilar tillgängliga för dina gäster. Kontakta oss på 0707 88 26 44, eller fyll i en intresseanmälan så berättar vi mer!

 • Taxitomten

  Taxitomten är vår mest älskade tradition som kommer att ge er den där magiska julkänslan. Boka till ditt företags julfest eller som en överraskning till barnen på julafton.

 • Business

  Taxi Stockholm Business är en tjänst för dig som vill resa med högsta standard och komfort. Boka i appen, på webben eller ring oss på 08-167570.

 • Samhällsbetalda resor

  Taxi Stockholm har ett antal bilar utrustade med skolskylt då vi utför resor för skolbarn. Vi utför även färdtjänst och sjukresor.

 • Flygplats- och tågservice

  När du är ute och reser vill vi gärna underlätta för dig. Vi tar dig till terminalen i lagom tid och välkomnar dig på plats när du anländer. Boka i appen, på webben eller ring oss på 08-150000.

 • Trygg taxi i hela Sverige

  Svea Taxi Allians är ett nätverk av lokala bolag i hela Sverige med höga kvalitetskrav. Vill du resa utanför Stockholm, bokar du din nästa resa smidigast via appen "Svea Taxi" eller på sveataxi.se. Du betalar enklast din resa med Svea Taxi Allians-kortet.

Barnens säkerhet

Barn reser säkert med oss. I våra bilar finns alltid en inbyggd bälteskudde för barn som passerat 4 år och 15 kilo. Många bilar har två inbyggda bälteskuddar. Behöver du en bakåtvänd bilbarnstol, för barn som passerat 9 månader och 9 kilo, så finns det i de flesta bilar. Vi använder modellerna Britax II-Way och BeSafe iZi Modular RF X1 i-Size. Bakåtvänd bilbarnstol kostar 100 kronor extra för en eller två stycken och när du bokar två tillkommer en avgift för storbil.

Vi kan tyvärr inte erbjuda en bil med babyskydd men du är välkommen att använda ditt eget om du kan montera det själv.

Boka en taxi med en eller två bälteskuddar här på webben eller i appen. Behöver en eller du två bakåtvända bilbarnstolar så ring oss på 08-150000.

Ta med djur i taxin

Din katt, hund eller annat djur är välkommet att följa med på taxiresan. Det du behöver tänka på är att några bilar eller föraren inte kan köra djur så därför rekommenderar vi att du bokar din taxi via appen, webben eller växeln och gör tillvalet ”djur medföljer”.

Kombibil

Oavsett om du råkat shoppa lite för mycket, om du behöver frakta ett par golfbagar eller något annat lite större har vi kombibilar tillgängliga för dig. Du bokar enkelt en kombibil via vår webbokning eller så hör du av dig till oss på 08-15 00 00 så hjälper vi dig.

Storbil för upp till sju personer

Ibland reser du med ett större sällskap och ni vill säkert gärna resa ihop. Boka en stor bil för fem, sex eller sju personer så reser ni bekvämt till ert mål tillsammans. Vi hjälper dig gärna att boka en stor bil om du ringer oss på 08-15 00 00 eller så kan du boka direkt här på sidan.

Miljöbil

Du behöver inte välja mellan en bekväm resa och att värna om miljön. Alla våra bilar är miljöbilar. Undantaget är de få bilar som tar fler än fyra passagerare – där finns inget bra alternativ i dagsläget.

Du som reser och betalar på faktura har möjlighet att på årsbasis få en redovisning av koldioxidutsläpp från dina resor. Hör av dig till kund@taxistockholm.se för mer info.

Oftast när du ringer till oss vill du ha en vanlig bil och det snabbt. Men ibland behöver du kanske en annan lösning för att resa i Stockholm. Vi vill hjälpa dig och därför finns olika tillval. Många går att boka via vår app eller via webben. Men om du har frågor eller om du vill ha hjälp står vi gärna till tjänst. Ring oss på 08-15 00 00.

Taxi Stockholm Business

Taxi Stockholm Business är en tjänst för dig som vill resa med högsta standard och komfort. Vare sig du ska till ett viktigt affärsmöte, arrangera ett företagsevent eller ge dina gäster extra omtanke ser vi till att tillgodose dina behov.

För att garantera er den bästa kvalitén erbjuder vi våra mest erfarna förare i diskreta och extrautrustade bilar. Fem minuters väntetid ingår alltid.

Boka på webben eller i appen. Du kan också boka din bil genom att kontakta oss på 08-167570. Businessbilar för större sällskap än fyra personer bokas alltid via telefon.

LÄS MER

Trygg taxi i hela Sverige med Svea Taxi Allians

Genom Svea Taxi Allians har du tillgång till trygg taxi i hela landet.

Svea Taxi Allians är ett nätverk av lokala bolag som finns på 1200 postorter i hela Sverige. Bolagens gemensamma kundlöfte är hög kvalitet i form av tillgänglighet, säkerhet, hållbarhet och korrekt prissättning.

Boka din taxi, var du än befinner dig i Sverige genom att ladda ner bokningsappen ”Svea Taxi Allians”. Appen finns tillgänglig för Android, iPhone och Windows.

LÄS MER

Kort om Taxi Stockholm

 • Ägs av åkarna

  Taxi Trafikförening UPA med ca 870 åkeriägare som medlemmar.

 • 3000 förare

  På Taxi Stockholm jobbar runt ca 3000 aktiva förare och åkare med schyssta arbetsvillkor. Alla har kollektivavtal.

 • 5 miljoner resor

  Våra förare utför drygt 5 miljoner köruppdrag per år.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!