Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Res i Stockholm

Planera din nästa resa i Stockholm med lätthet och bekvämlighet. Oavsett om du är
turist eller lokal invånare, så finns det alltid något att utforska och upptäcka i Sveriges
huvudstad. Med våra pålitliga och bekväma taxitjänster kan du enkelt ta dig runt i
staden och få en smidig och stressfri upplevelse.

Boka
Skrolla ner

Erfarna och pålitliga taxiförare

Våra erfarna och välutbildade taxiförare känner Stockholm som sin egen ficka och kan ta dig till alla populära sevärdheter och destinationer. Från det kungliga slottet till Gamla Stan, Vasamuseet, Gröna Lund eller Skansen – vi är redo att föra dig dit du vill på ett säkert och effektivt sätt.

Resa till Stockholm

Men vi stannar inte bara vid att erbjuda bekväma resor i Stockholm. Vi har också specialiserat oss på resor till Stockholm för att göra din ankomst till staden så smidig som möjligt. Oavsett om du landar på Arlanda, Bromma eller Skavsta flygplats, kan du lita på att våra förare väntar på dig i ankomsthallen och tar dig direkt till ditt resmål i Stockholm. Ingen oro för att bära tunga väskor eller navigera genom kollektivtrafiken – vi tar hand om allt åt dig.

Flygplats- och tågservice

Slipp tunnelbanan på affärsresan

Glöm besväret med att navigera genom lokaltrafiken. Genom att åka med oss behöver du inte bekymra dig om tidtabeller eller överfulla bussar och tunnelbanor. Vi tar dig direkt till din destination i Stockholm, oavsett om det är ett kontor, en restaurang eller mötesplats.

Business tjänsten

Moderna taxibilar

Våra taxibilar är moderna och välutrustade för att erbjuda dig en bekväm och avslappnad resa. Du kan luta dig tillbaka, koppla av och njuta av den vackra utsikten medan vi tar dig dit du behöver vara. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och vi är stolta över vår pålitlighet, professionalism och utmärkta kundservice.

Storbil och kombibil

Boka på flera sätt

Oavsett om du behöver resa i Stockholm eller resa till Stockholm, se till att boka din nästa taxiresa med Taxi Stockholm. Vi är din pålitliga partner för att göra dina resor i Stockholm till en fröjd. Ladda ner appen eller använd vår smidiga onlinebokning för att säkra din resa och upplev allt som Stockholm har att erbjuda på ett enkelt och bekvämt sätt. Vi ser fram emot att få vara en del av dina resplaner i Stockholm!

Boka

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!