Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Taxi Stockholm

Taxi Stockholm business -
En tjänst för dig som
kräver mer av din resa

Skrolla ner

Taxi Stockholm Business - vår bästa service

Taxi Stockholm Business är en tjänst för dig som vill resa med högsta standard och komfort.
Vare sig du ska till ett viktigt affärsmöte, arrangera ett företagsevent eller ge dina gäster extra omtanke ser vi till att tillgodose dina behov.

För att garanter er den bästa kvalitén erbjuder vi våra mest erfarna förare i diskreta och extrautrustade bilar. Fem minuters väntetid ingår alltid.

Boka på webben eller i appen. Du kan också boka din bil genom att kontakta oss på 08-167570. Businessbilar för större sällskap än fyra personer bokas alltid via telefon.

 • Våra mest erfarna förare, alltid iklädda mörk kostym. Alla förare talar svenska och engelska.

 • Endast extrautrustade premiumbilar som Mercedes E-klass / V-klass för större sällskap, BMW 530e laddhybrid, Tesla model S och Lexus ES 300 hybrid, svarta och diskreta.

 • Du kan betala i bilen eller samtidigt som du bokar i appen. Med ett Taxi Stockholm-konto kan du dessutom få alla resor samlade på en faktura när du bokar via telefon eller i appen.

Premiumtjänster

Taxi Stockholm har flera tjänster som är anpassade för tillfällen som kräver lite mer.

Som businesskund kan du till exempel beställa en privatchaufför, som väntar medan du gör dina ärenden eller klä delar av vår businessflotta med ditt evenemangs eller företags logotyp.

Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar till både företag och privatpersoner. Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar just dina behov.

KONTAKTA OSS

Exklusiva tjänster för dig och ditt företag

 • Privatchaufför

  Vi ordnar en taxi och förare bara för dig, som väntar medan du gör dina ärenden. Inget krångel med parkering, ingen onödig väntan.

 • Företagets egna bilflotta

  Varför inte imponera och låta dina gäster få upplevelsen av att resa i företagets egna bilar? Våra premiumbilar kan förses och kläs med ditt företags logotyp.

 • Specialutbildade förare

  När du bokar Taxi Stockholm Business erbjuder vi våra mest erfarna förare med gedigen utbildning. Vi har även förare som är extrautbildade inom säkerhet, personskydd och akutsjukvård.

Eventservice

Ditt evenemang börjar redan vid resan till mötet eller festen. Efter att i decennier ordnat logistiken till många av Stockholms största evenemang vet vi vilka utmaningar som kan uppstå.

Taxi Stockholm bistår med allt ifrån taxivärdar på privata bröllop till att sköta logistik för tillställningar som lockar tusentals personer.

Så tycker våra kunder

 • "Vi på Idrottsgalan vill ha en säker, komfortabel och trygg resa när vi erbjuder våra gäster transport. Därför använder vi oss av Taxi Stockholms Premium. Elegans, punktlighet och en säker leverans är det enda som är gott nog vid årets höjdpunkt!”

  /Nina Lillienberg
  Idrottsgalan

 • "Guldbaggegalan och Taxi Stockholm har samarbetat i många år. Det har inte bara fungerat bra, utan verkligen förhöjt galakänslan för våra gäster. Det känns fantastiskt med den service som Taxi Stockholm levererar och att våra fina gäster kan åka med en premiumbil i toppklass till galan"

  /Vicke Harris
  Guldbaggen / Filminstitutet

 • "I leveranser mot våra kunder så är logistik & transporter en avgörande faktor. Taxi Stockholms premiumservice levererar en trygg & säker produkt på ett högst föredömligt sätt"

  /Kristoffer Holfve
  Ubiquity / Absolut Art Award

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!