Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Taxi Stockholm Business.
Res business och upplev
ett annat sätt att resa.

Skrolla ner

Upptäck fördelarna med vår bästa service

För nästa gång du, dina gäster eller ditt företag vill uppleva ett annat sätt att resa har vi skapat Taxi Stockholms Business. Vår högsta komfort och allra bästa service – i det lilla och i det stora.

Servicen garanteras av våra mest erfarna förare, i diskreta och extrautrustade bilar och alltid med fem minuters väntetid inkluderat. Våra höga krav på komfort innebär att vi enbart kör extrautrustade premiumbilar som BMW 530e laddhybrid, Tesla model S, Lexus ES 300 hybrid och Mercedes E-klass/V-klass för större sällskap.

Taxi Stockholm Business går hand i hand med taxikonto. Med ett eget taxikonto får du eller ditt företag alla resor samlade på en och samma faktura, och slipper krångla med betalning och kvitton i bilen. Enklare för dig och ditt företag helt enkelt.

SKAFFA ETT KONTO

Våra tjänster för dig och ditt företag

Privatchaufför
En taxi och förare bara för dig, som tar dig dit du behöver vara och väntar medan du gör dina ärenden. Så långt och så länge du behöver. Inget krångel med parkering, ingen onödig väntan. Bara oväntat bra service

Specialutbildade förare
När du bokar Taxi Stockholm Business erbjuder vi våra mest erfarna förare med gedigen utbildning. Alla förare talar svenska och engelska och är alltid klädda i mörk kostym. Dessutom har vi förare som är utbildade inom säkerhet, personskydd och akutsjukvård.

SKAFFA ETT KONTO

Tjänsten Taxi Stockholm Business

  • Våra mest erfarna förare, alltid iklädda mörk kostym. Alla förare talar svenska och engelska.
  • Endast extrautrustade premiumbilar som Mercedes E-klass / V-klass för större sällskap, BMW 530e laddhybrid, Tesla model S och Lexus ES 300 hybrid, svarta och diskreta.
  • Du kan betala i bilen eller samtidigt som du bokar i appen. Med ett Taxi Stockholm-konto kan du dessutom få alla resor samlade på en faktura när du bokar via telefon eller i appen.

Boka Business Class och betala enkelt med vår app

Boka Taxi Stockholm Business i appen, när du behöver det. Eller ring till oss på 08-16 75 70 så hjälper vi dig. Är ni mer än fyra personer eller vill du höra mer om hur vi kan göra ert event ännu bättre så hjälper vi er personligen över telefon.

Ladda ner vår app här ifall du inte redan har den:

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!