Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Hur kan vi hjälpa dig?

Arlanda

Läs mer om taxi till och från Arlanda här. 

Taxi till och från Arlanda flygplats
Det spelar ingen roll om du ska ut på äventyr, om du reser i tjänsten eller om du snart äntligen ska få träffa en nära vän eller familjemedlem. När du vill ta dig till eller från Arlanda flygplats gör du det tryggt och enkelt med oss och vi har fasta priser på nästan alla resor.

När du landat på Arlanda kan du välja att gå ut till taxikön och välja en Taxi Stockholm-bil. Vill du hellre förbeställa en taxi så att du vet att den väntar när du är klar hjälper vi dig gärna eller så bokar du den via webb eller app. I bokningen uppger du den preliminära ankomsttiden för din flight, Taxi Stockholm bevakar sedan flighten och skickar fram en taxi när ditt plan har landat. Viss väntetid ingår men ibland kan du debiteras ytterligare väntetid enligt vår prislista.

Ska du resa till Arlanda hjälper vi dig gärna att boka din taxi så att du är framme i lagom tid. Ring oss på 08-15 00 00. Vill du så kan du även boka via app eller webbokning. Där kan du också se direkt vilket pris som kommer gälla för din resa.

Markägaren (Swedavia) tar ibland ut en terminalavgift vid resor från flygplatser och du ser den i så fall som ett tillägg på taxameterpriset.

Gå till prislistan för information om priser, terminalavgifter och väntetider.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!