Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Hur kan vi hjälpa dig?

Betalningsvillkor

Kreditkort i Appen
Debiteringen sker vid bokningstillfället via det valda betalkortet. Om du valt att betala med betalkort sker betalning på ett säkert sätt via tredje part (Worldline). Endast resor med fastpris erbjuds vid betalning med betalkort via appen eller webben. Eventuell väntetid, dricks och cykeltillägg debiteras i efterhand via en separat transaktion.

Avbokningar återbetalas automatiskt om avbokningen sker i appen. Återbetalningen syns på betalmedlet inom några bankdagar.

Ett digitalt kvitto skickas till dig och finns tillgänglig i appen efter avslutad resa. Kvittot skickas till den mailadress du uppgivit i din profil.

Taxikonto
Bokningar via Taxikonto debiteras efter avslutad resa via faktura.

Följande betalningsvillkor gäller för våra fakturor:

  1. Betalningstid är om inget annat avtalats, 20 dagar från fakturadatum.
  2. Påminnelseavgift: En fast avgift på 60 kr tas ut för varje påminnelse som skickas till kunden vid försenad betalning.
  3. Dröjsmålsränta: Lagstadgad dröjsmålsränta med för närvarande referensränta + 8% per år tas ut på det obetalda beloppet från och med förfallodatum till dess att betalningen mottas.
  4. Förseningsersättning: Om faktura inte betalas i tid förbehåller vi oss rätten att för näringsidkare och myndigheter ta ut en förseningsersättning om för närvarande 450 kr per faktura.
  5. Inkassoavgift: Vid överlämnande av ärendet till inkasso tas en administrativ avgift på för närvarande 180 kr per faktura ut för att täcka kostnaderna för inkassohanteringen.
  6. Rättsliga- och övriga kostnader: Kunden hålls ansvarig för eventuella betalningsförelägganden och kostnader för kronofogdens åtgärder. Kunden hålls också ansvarig för rättsliga kostnader som uppstår om ärendet överlämnas till domstol på grund av utebliven betalning.

Rabattkod/voucher
Du kan betala hela eller delar av din resa med en rabattkod/voucher när du bokar via appen eller via webben.

För rabattkoder med en procentuell rabatt kan det finnas ett max-tak för det belopp som rabatten kommer att beräknas på. Överstigande belopp kommer då inte att få den procentuella rabatten utan kommer att debiteras vald betalmetod med ordinarie taxa. Information om taxor och max-tak för olika vouchers finns på Taxi Stockholms hemsida.

Rabattkoder som presenteras som en Gratis resa har ett maxbelopp på 5000kr. Överstigande belopp debiteras vald betalmetod med ordinarie taxa.

När rabattkoden har använts för en resa så anses den vara förbrukad, även om hela värdet inte utnyttjats till resan.

Rabattkoden kan inte användas för att betala dricks eller andra tilläggstjänster så som till exempel cykeltillägg. Dessa tillägg debiteras vald betalmetod med ordinarie taxa.
När rabattkodens giltighetstid har passerats är det inte längre möjligt att använda rabattkoden.

Rabattkoder kan inte användas när du åker med någon av våra partners.

Priser och avgifter

Fast Pris
I det fasta pris som anges i appen ingår inte väntetid eller eventuella via-adresser.

Utebliven kund eller sen avbokning
Om du bokat med betalkort, kreditkort eller taxikonto tar vi ut en avgift på 150kr ifall du uteblir.

Väntetid
Taxi Stockholm debiterar eventuell väntetid och det gäller även på totalpriset vid fastpris. Se www.taxistockholm.se för aktuell prislista.Vid hämtning på flygplats bevakar Taxi Stockholm din flight och möter dig med namnskylt. I det fasta priset ingår viss väntetid, därefter debiteras väntetaxa. Du får information om det när du bokar.

Kontaktinformation

Vänligen kontakta vårt Kundcenter om du har frågor eller synpunkter gällande din bokning och betalning.E-post: kund@taxistockholm.seTelefon: 08-728 27 00

Övriga villkor
I övrigt gäller Taxi Stockholms ordinarie Resevillkor. Se ”Villkor” i appen.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!