Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Taxi Stockholm

Hur kan vi hjälpa dig?

Fasta priser

Ibland vill du kanske veta vad din taxiresa kommer att kosta på förhand. Då kan du välja att resa till ett fast pris. Det går att få mellan de flesta adresser. Säg till när du bokar att du önskar ett fast pris. Självklart kan du även få det när du använder vår webbokning.

Våra fasta priser är baserade på hur lång tid det tar att resa vald sträcka vid just den tidpunkt du väljer. Be om ett fast pris när du bokar din resa i växeln. På webben kan du själv se vad din resa kommer att kosta om du klickar på ”Fler val” i bokningen.

Du kan få ett fast pris mellan två adresser. Men vill du till exempel göra ytterligare ett stopp genomförs hela resan till taxameterpris. Alternativt kan du välja ett fast pris mellan två adresser och sedan taxameterpris mellan den andra och tredje adressen.

Observera att det fasta priset i regel inte är rabatterat, utan snarare en service för dig som vill veta vad det kostar på förhand. Vissa sträckor har dock rabatterade fasta priser. Ett exempel på detta är resor till och från Arlanda flygplats. Reser du på en sådan sträcka får du automatiskt det fasta priset och det är samma fasta pris oavsett tid på dygnet. Eventuell väntetaxa ingår inte i det fasta priset.

Ombokning och avbeställning
Har du redan bokat en resa, men ändrar tid eller adress, kommer du att få ett nytt fast pris. För att boka om eller avbeställa, vänligen ring
08-15 00 00.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!