Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Taxi Stockholm

Hur kan vi hjälpa dig?

Betallösningar

Välj det betalmedel som passar dig bäst.
Våra betalmedel är till för att din resa ska bli smidigare. Vi har inga dolda avgifter. Du faktureras bara för de resor du gör.

Våra betalmedel är till för att din resa ska bli smidigare. Vi har inga dolda avgifter utan du faktureras bara för de resor du gör. Välj det betalmedel som passar dig bäst.

Privat

Privatkonto och familjekonto – det blir inte enklare
Med ett privatkonto anger du kontonummer och lösenord samt, om du vill, referens när du bokar via app, webb eller växel och sedan är det klart. Du får en faktura där resorna specificeras och den betalas via autogiro.

Ett familjekonto funkar nästan som ett privatkonto men är till för att barnen alltid ska komma hem säkert. Resan bokas via växeln genom att ange kontonummer och lösenord. Du som förälder har i förväg bestämt vilka destinationer som barnen får åka till. Du får en faktura där resorna specificeras och den betalas via autogiro.

Beställ Familjekonto (PDF) | Beställ Privatkonto (PDF)

Privatkort – för dig som reser i hela landet
Med vårt privatkort bokar du hur du vill och betalar i bilen i slutet av resan. Du får en faktura varje månad där dina resor specificeras. Använd ditt kort när du reser med våra partners i Svea Taxi Allians – ett nätverk av trygg taxi i hela landet. Du kan också beställa extrakort till dina nära och kära.

Beställ privatkort (PDF)


Företag

Företagskonto
Boka enkelt med ett kontonummer och lösenord via app, webb eller växel. Alla resor redovisas på samma faktura skickas ut två gånger i månaden och betalas med autogiro.

Företagskort
Taxi Stockholms företagskort ställs ut på en person och ett företag och är giltigt hos alla våra partners i Svea Taxi Allians – ett nätverk av trygg taxi i hela landet. Resorna specificeras på din faktura.

Taxicheckar
En bra lösning för dig som vill bjuda medarbetare eller gäster på resor ibland. En resecheck är en engångsbiljett för en resa som betalas och specificeras på din faktura.

Läs mer och beställ betalmedel för företag.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!