Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Res tryggt och säkert med Taxi Stockholm

Skrolla ner

Hur arbetar vi med kundsäkerheten?

Resa med Taxi Stockholm innebär trygghet och säkerhet för både kunder och förare. Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra våra tjänster genom noggrant utformade processer. Dessa processer är utvecklade för att se till att varje resa är så säker och bekväm som möjligt.

Vi vill att du som passagerare ska kan känna dig trygg från start till mål när du reser med oss.

Läs mer om vårt säkerhetsarbete nedan.

Omfattande säkerhetskontroller av fordonsflottan

Taxi Stockholm är engagerade i att erbjuda en säker och pålitlig taxitjänst genom att kontinuerligt uppdatera vår fordonsflotta.

Våra bilar byts ut i regel var tredje år och är alltid utrustade med de senaste säkerhetsfunktionerna, inklusive alkolås, säkerhetskameror och larmknappar. Hela vår fordonsflotta genomgår även en omfattande säkerhets- och kvalitetskontroll två gånger per år.

Denna noggranna uppdatering och kontrollprocess garanterar att du som kund alltid får en trygg och säker resa när du väljer Taxi Stockholm.

Se upp för Copycabs!

Taxi Stockholm möter utmaningen av varumärkesimitation från andra taxibolag, från taklyktor till logotyper och företagsnamn. För att undvika att du oavsiktligt väljer fel taxi, delar vi med oss av några tips för att säkerställa att du stiger in i en äkta Taxi Stockholm:

1. Kontrollera logotypen: När du tar en taxi direkt från gatan, se till att logotypen innehåller numret 15 00 00.

2. Verifiera registreringsnumret: Om du bokar en taxi via vår mobilapp eller webbplats, kontrollera att registreringsnumret på bilen som anländer matchar det du fått i din bokningsbekräftelse.

3. Be om kvitto: Begär alltid ett kvitto efter resan. Kvittot är viktigt för att vi ska kunna spåra din resa vid eventuell reklamation.

Följ dessa steg för att garantera att du får den service och kvalitet som Taxi Stockholm står för.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!