Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Bli åkare i Taxi Stockholm

Som åkare hos Taxi Stockholm har du ditt eget åkeri under Taxi Stockholms paraply. Du blir arbetsgivare år förare och medlem i TSAB.

Skrolla ner

Åkarrekrytering

Just nu är vi drygt 900 åkare i Taxi Stockholm. Att bli en av oss, innebär att du blir del i ett nätverk av åkare där alla arbetar för att föra Taxi Stockholm framåt. Du blir också del i en organisation som ständigt arbetar med att förbättra förutsättningarna i taxibranschen.

Hos oss får du möjlighet att påverka, vi ser din delaktighet som självklar. Vi vänder oss till dig som vill ta ansvar för Taxi Stockholms framtid tillsammans med oss.

Du måste ha vad som krävs för att driva ett företag på ett framgångsrikt och seriöst sätt, med ansvar för bland annat personal och ekonomi. Det är viktigt att du har ett förtroendefullt sätt och att du förstår att taxiföraryrket är ett utpräglat serviceyrke.

Du delar våra kärnvärden kring: tillgänglighet, pålitlighet, service, seriositet och miljö.

Du är kvalificerad att söka medlemskap om:

– du varit förare i Taxi Stockholm, med minst 18 månaders heltidsarbete, i ett medlemsåkeri.
eller

– du är etablerad åkare vid annan beställningscentral, med minst 18 månaders erfarenhet av att driva taxiåkeri.

Informationsmöte, ansökan och intervju

Vi bjuder in till informationsmöte för blivande åkare en gång i månaden. Här får du information om förutsättningar och kostnader för att bli medlem och åkare i Taxi Stockholm. Du får ansökningshandlingar och har möjlighet att ställa frågor.

När din ansökan behandlats kallas du till intervju. Intervjun genomförs av en styrelseledamot och en tjänsteman från Taxi Stockholm. Målet med intervjun är att se om vi passar för varandra och om du som sökande uppfyller de krav vi ställer på en ny medlem.

Som förare hos Taxi Stockholm har du möjlighet att komma på intervju och få ett förhandsbesked om medlemskap. Förhandsbesked kan du få innan du skaffat dig yrkeskompetens för att driva taxiåkeri och startat ditt företag. Du behöver därmed varken ha klart med trafiktillstånd, F-skatt eller registrering hos Bolagsverket.

Åkarutbildning

I samband med uppstarten av ditt taxiåkeri kommer du, tillsammans med andra nya medlemmar, bjudas in till en veckas utbildning. Utbildningen ger dig ökad förståelse för dina olika roller som åkare, medlem, ägare och arbetsgivare. Stort fokus läggs på ekonomi och arbetsledning.

Ett år efter uppstarten av ditt taxiåkeri har vi ett uppföljningsmöte, det ger oss tillsammans möjlighet att följa upp hur det första året gått. Vi stämmer av att du kommit i gång ordentligt, att såväl utehållande som personal fungerar.

Hör av dig till oss!

Hör av dig till oss gärna för mer information eller inbjudan till informationsmöte.

Anmälan till informationsmöte: Informationscentrum Luntmakargatan 64, telefon 08-728 26 60, e-post informationscentrum@taxistockholm.se.

Frågor gällande medlemskap: Anastasios Evangelou, telefon 070-788 26 36, e-post medlemsrekrytering@taxistockholm.se

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!