Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Taxi Stockholm

Hur kan vi hjälpa dig?

Hantering av personuppgifter

Taxi Stockholm 150000 AB är ansvarig för de personuppgifter som du som kund lämnar till oss i samband med att du beställer en taxi. Personuppgifterna behandlas konfidentiellt och i enlighet med tillämplig lagstiftning och Taxi Stockholm håller en hög nivå på sin datasäkerhet.

Taxi Stockholm använder dina personuppgifter för att utföra din beställning och ge dig så god service som möjligt i samband med detta. Taxi Stockholm kan även komma att använda uppgifterna för att förbättra våra tjänster och produkter, anpassa vår kommunikation till dig samt för utskick av information och nyhetsbrev eller för att ställa frågor till dig eller i andra marknadsföringssammanhang.

Taxi Stockholms användning av dina personuppgifter sker huvudsakligen enbart inom Taxi Stockholm, men kan även medföra att dina uppgifter behöver överlämnas till eller samköras med andra register hos våra samarbetspartners och leverantörer.

Rättelse, insyn och avsägning av information
Du har givetvis rätt att ta del av de uppgifter som finns registrerat om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna korrigeras.

Du kan boka respektive avboka dig för vårt nyhetsbrev direkt här på hemsidan. Om du inte längre vill få reklam och erbjudanden från Taxi Stockholm, är du välkommen att kontakta oss på kund@taxistockholm.se

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Ok!