Taxi Stockholm - 15 00 00

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 08-15 00 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Taxi Stockholm

Taxi Stockholm

Välkommen!

Coronakrisen har gått hårt fram och därför finns Ekerö Taxi inte längre kvar i Taxi Stockholm-koncernen. Men vi vill önska dig varmt välkommen till Taxi Stockholm.
Vi finns på Mälaröarna för dig, i ur och skur, med hög tillgänglighet, service och hållbarhet.

Gå till start och bokning
Skrolla ner

Fortsätt få samma höga service som du är van vid

Tänk inte så mycket på taxi – se bara till att du har tillgång till det när du behöver det. Bli kund hos oss så har du löst det.

  • Med en iPhone eller Android kan du alltid boka din taxi på ett enkelt och smidigt sätt genom vår app. Där kan du även boka till fast pris.

  • Gör dina resor ännu smidigare genom att skapa ett konto. Du kan även bli kund hos oss och få alla resor fakturerade. Ring 08-728 27 00.

  • Du kan också boka och skapa ett inlogg till bokningen här på hemsidan.

Vårt erbjudande till dig, mer än bara taxi

Vi erbjuder ett stort utbud av taxitjänster med oslagbar tillgänglighet och till konkurrenskraftiga priser.

Hos oss bokar du enkelt Premium, miljövänliga bilar, storbil och du får stor tillgång på taxi med en bilbarnstol och det tar vi inget extra för.

Vi erbjuder fasta priser till nästan alla adresser – priser som vi tror att du kommer att vara nöjd med. Ladda ned appen för att se i förväg vad din resa kommer att kosta.

Fortsatt hög tillgång på taxi även efter corona

Coronakrisen har drabbat alla branscher – och värst av alla drabbade den resebranschen. För att överleva har Taxi Stockholm-koncernen, som är moderbolag till Ekerö Taxi, behövt effektivisera i det egna bolaget men också i koncernen som helhet.

Vi kommer att finnas kvar på mälaröarna och se till att det finns en hög tillgång på taxi med kvalitet och service och dessutom med höga ambitioner vad gäller hållbarhet.

Nu gör vi det under varumärket Taxi Stockholm och vi vill önska dig varmt välkommen till oss i ur och skur, dygnet runt, året runt.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Ok!