SÄRSKILDA VILLKOR FÖR TJÄNSTEN BLOOMER

 

RESEVILLKOR

Dessa villkor tillämpas mellan Taxi Stockholm 15 0000 AB (”Taxi Stockholm”) och dig som använder Taxi Stockholms resekoncept ”Bloomer”. Dessa villkor gäller före Taxi Stockholms allmänna resevillkor.

 

PRISER

Resor med Bloomer prissätts så att du som kund kan åka till ett förmånligare pris när vi har hög kapacitet och lägre efterfrågan. Taxi Stockholm förbehåller sig rätten att ändra vilka veckodagar och tider på dygnet dessa förmånliga priser ska gälla och priserna gäller inte för resor till och från flygplatserna på Arlanda och Bromma. Priserna är alltid fasta och fem minuters väntetid ingår i priset.

 

BESTÄLLNING AV RESA

En resa med Bloomer kan bara beställas via Bloomers chattbot och betalas i förskott via Swish eller med kredit/bankkort. Via chattboten får du en bekräftelse på beställningen. Alla frågor om beställningen, taxibilen och resan i övrigt hanterar du via chattboten. Tänk på att resan inte kan avbeställas efter att du betalat. Det går inte att använda Bloomer för att förboka resor och det är inte möjligt att boka bilbarnstol eller andra tillval.

 

BETALNING

Betalning sker vid bokningstillfället via swish eller med kredit/bankkort. Om du valt att betala med kredit/bankkort sker betalning på ett säkert sätt via tredje part. För att skydda och kryptera dina kreditkortsuppgifter när de passerar genom vårt system använder vi oss av Bambora. Du har tillgång till kvitto på din betalning både via chattboten och i bilen efter att resan avslutats.

 

VÄNTETID OCH UTEBLIVEN KUND

Bloomer är förbetalda resor som inte återbetalas om du som kund väljer att inte utnyttja resan. För Bloomer debiteras inte någon väntetaxa, men tänk på att bilen bara väntar i fem minuter efter ankomst och att du inte får någon återbetalning om du blir så försenad att bilen har lämnat adressen.

 

REKLAMATIONER

Om bilen inte kommer på utsatt tid ska du genast kontakta oss via chattboten. Samma sak om du glömmer kvar något bagage eller har någon annan fråga efter resan – kontakta oss direkt via chattboten.

 

KONTAKTINFORMATION

All kommunikation kring resan sker i första hand via chattboten Bloomer, skulle något annat gälla kommer chattboten kommunicera detta.

 

ÖVRIGA VILLKOR

I övrigt gäller Taxi Stockholms ordinarie resevillkor